Енергетичний оцет
Нарешті весна! Здається
сама Природа в Україні цього року підтримує нас. Як несамовито все квітне! Саме
час почати створювати сильний енергетичний напій для себе, своєї сім’ї і друзів. Готувати напій будемо весну,
літо і осінь…
У великий шестилітровий
бутиль (у мене такого немає, тому я беру дві трилітрові банки), складаємо, попередньо
помивши та подрібнивши , все, що квітне, пересипаючи цукром:
- квіти кульбаби,
- чистотілу,
- цвіт яблунь,
- вишень,
- каштанів,
- бузку, і т.д.
Поступово додаємо ягоди, фрукти, овочі, корінці.
Нічого не викидаємо: насіння та шкірку з
винограду, грейфрукту, слив, гранату, лимону і т.д.
Періодично помішуємо.
Тримаємо у теплому
темному місці.
Коли мої банки наповнюються, я віджимаю та викидаю жмик,
вивільняючи місце. Після того, як ви закинете останню порцію, витримайте 2-3
тижні. Як тільки перестане бродити, Ваш енергетичний напій готовий.
Процидіть, розлийте
його у склянки і міцно закупорте.
Приймати зранку
натце: 1 чайну ложку на склянку теплої кип’яченої води, додати меду.
Доброго Вам
здоров’я.
Немає коментарів:
Дописати коментар