Цей рецепт
привезла дочка з навколосвітньої
подорожі.
Для суміші масала
купуємо:
- корицю (основний інгредієнт),
- імбир (краще корінь),
- гвоздику,
- запашний перець,
- зелений і чорний кардамон,
- мускатний горіх.
Змішуємо в
окремому посуді: 5 частин кориці, 2 частини чорного кардамону, і по 1 частині
зеленого кардамону, гвоздики, запашного перцю, мускатного горіху, імбиру.
Інгредієнти:
молоко - 1 склянку;
вода - 1 склянку;
чорний листовий чай – 1 чайну ложку;
суміші масала – 1
чайну ложку.
Все кип’ятимо на
маленькому вогні хвилин п’ять – сім.
Потім проціджуємо
через ситечко. Додаємо меду.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар