6.10.2014

Масала чай.

Цей рецепт привезла дочка з навколосвітньої 
подорожі. 
Для суміші масала купуємо: 
  • корицю (основний інгредієнт), 
  • імбир (краще корінь), 
  • гвоздику, 
  • запашний перець, 
  • зелений і чорний кардамон, 
  • мускатний горіх.

Змішуємо в окремому посуді: 5 частин кориці, 2 частини чорного кардамону, і по 1 частині зеленого кардамону, гвоздики, запашного перцю, мускатного горіху, імбиру. 
Інгредієнти:
молоко - 1 склянку;
вода - 1 склянку;
чорний листовий чай – 1 чайну ложку;
суміші масала – 1 чайну ложку.

Все кип’ятимо на маленькому вогні  хвилин п’ять – сім.
Потім проціджуємо через ситечко. Додаємо меду.

Смачного!

Немає коментарів: