1.15.2015

Як приготувати крем для обличчя в домашніх умовах

Склад (вихід 50 грамів):


  1.  Масло какао  - 15 грам
  2. Бджолиний віск - 5 грам
  3.  Масло персикових кісточок – 8 чайних ложок
  4. Вода з троянд (або рожева вода) – 4 чайні ложечки

Приготування:

Розтопити масло какао на водяній бані,  
додати бджолиний віск (довести до кипіння, але не кип’ятити), 
додати олію персикових кісточок. 
Зняти с водяної бані, додати рожеву водичку.
Вилити у  чисту пастеризовану суху баночку, дати охолонути. 
Зберігати в холодильнику.

Цей крем мені дуже подобається. Але я його трошки модифікую: 
додаю сік лимону, вітаміни А і Є, олію із обліпихи.
Удачі! 

Немає коментарів: