Склад (вихід 50 грамів):
- Масло какао - 15 грам
- Бджолиний віск - 5 грам
- Масло персикових кісточок – 8 чайних ложок
- Вода з троянд (або рожева вода) – 4 чайні ложечки
Приготування:
Розтопити масло какао на водяній бані,
додати бджолиний віск (довести до кипіння,
але не кип’ятити),
додати олію
персикових кісточок.
Зняти с водяної бані, додати рожеву водичку.
Вилити у чисту пастеризовану суху баночку, дати
охолонути.
Зберігати в холодильнику.
Цей крем мені дуже подобається. Але я його трошки модифікую:
додаю сік лимону, вітаміни А і Є, олію із обліпихи.
Удачі!
додаю сік лимону, вітаміни А і Є, олію із обліпихи.
Удачі!
Немає коментарів:
Дописати коментар