ЗДОРОВ'Я З КОСМОСУ
Вченому з світовим ім'ям, доктору медичних наук, професору, лауреату Державної премії, академіку РАПН Івану Павловичу Неумивакіну наступного року виповниться 85 років, а в грудні цього року урочисто відзначатиметься 65-річчя його наукової та творчої діяльності.Як керівнику програми оздоровлення радянських космонавтів, йому було дозволено залучати до роботи найкращих лікарів і вчених країни. Він взяв від них всю міць вітчизняної медицини і збагатив її своїми винаходами. Була створена унікальна система оздоровлення, завдяки якій ось уже понад півстоліття наші космонавти нічим не хворіють.
Як зробити своє здоров'я незламним ? Про це Іван Павлович розповідає в інтерв'ю для наших читачів.
Універсальна причина
Характер захворювань не грає ніякої ролі, причина -
порушення кислотно- лужної рівноваги. У величезної більшості людей відбувається
закислення середовища всередині організму. Наприклад - за рахунок неправильного
харчування.
Офіційна медицина рекомендує: перше, друге, третє. Але ми
ж з вами представляємо енергосистему - живу машину.
У нас є «конвеєр» рот -
це « дробильна система». Ми повинні не ковтати їжу, а ретельно розжовувати,
практично пити її. У цей час «комп'ютер» - головний мозок - бачить: хліб,
каша, м'яса шматочок - і він дає вказівки шлунку. Для м'яса потрібна більш концентрована соляна кислота, а для хліба - трохи менше, для каші - теж. Але ви проковтнули їжу, не прожувати її. Вона тільки зверху трохи обволікається соляною кислотою, яка не може проникнути всередину шматка .
каша, м'яса шматочок - і він дає вказівки шлунку. Для м'яса потрібна більш концентрована соляна кислота, а для хліба - трохи менше, для каші - теж. Але ви проковтнули їжу, не прожувати її. Вона тільки зверху трохи обволікається соляною кислотою, яка не може проникнути всередину шматка .
Але найстрашніше,
що в цей час соляна кислота, яка виділилася в достатній кількості для
переробки того ж шматка м'яса, розчиняється водою, яку ви п'єте на третє.
Ви концентрацію кислоти зменшили, в підсумку їжа не може
перетравлюватися, і все, що ви з'їли, перетворюється на шлаки -
неперероблені продукти обміну речовин.
М. Д. : Чому з людини виходить такий неприємний запах?
- Це результат гниття не переробленої їжі. Я випустив
недавно книгу : «Скатертина - самобранка: скільки, навіщо і як ми їмо» .
Виявляється, ми їмо в чотири -п'ять разів більше, ніж потрібно для збереження
здоров'я. Решта їжі - це робота для лікарів, це початок вашого захворювання.
Не сьогодні завтра - воно точно буде.
М. Д. : Ви що ж, пропонуєте менше пити рідин?
- Це дивлячись яких. Офіційній медицині вже набридло, що я
безмежно кажу: треба пити не менш півтора, а то й двох літрів чистої води на
добу.
М. Д. : Чому ?
- З нас кожен день виходить півтора літра переробленої
рідини - отже, потрібно її компенсувати. А до старості ми всихаємо. Рідини у
нас в організмі стає менше - до 30 відсотків. Їсти ми їмо так само, як у
молодості, а води у нас не вистачає. Чому остеохондроз , чому атеросклероз,
чому хвороба Альц - геймера, чому розсіяний склероз, чому хвороба Паркінсона? Води в організмі немає!
Але найголовніше, що вода в клітину проходить тільки чиста.
Якщо вона - чай, кава, то це вже сечогінні продукти.
Виміряно: випили 200
грамів чаю - 220 виходить.
А 200 грамів кави виводить з організму 250 грамів.
Ви рідину прийняли, але вона не працює. Мембрана все вичищає і в клітку
пропускає лише чисту воду. Саме чистої води вам потрібно випити два літри.
Мінеральна вода, особливо газовані напої, - це страшний продукт.
Клітина
повинна все це прочистити. Вона повинна працювати тільки на чистій воді -
інформаційній, структурованій рідині. В іншому випадку клітина зашлаковуватиметься.
Не має значення, у що це виливається: атеросклероз, гіпертонію, аритмію -
в усе що завгодно. Ось головна причина величезної більшості захворювань.
М. Д. : Що ви думаєте про хвороби століття - раку і СНІД ?
- Думаю , що раку та СНІДу немає . Ну, немає цих
захворювань!
М. Д. : Як немає?
- Дуже просто. Є стани, пов'язані з зашлакованностью
організму. І в ньому клітини починають жити фактично в гнилому, безкисневому
середовищі . Вони починають мутувати, стають онкомаркерами. Взагалі - ракові
клітини є в будь-якому організмі, однак у здорової людини вони придушуються
імунітетом. Але коли він ослаблений, ці клітини починають бурхливо
розмножуватися. Онкомаркери потрібні для того, щоб організм знав: добро і зло
завжди поруч. Але добро не повинно давати злу поширюватися. А якщо ви самі
пригнічуєте добро - за рахунок стресів, неправильного харчування, гіподинамії
і так далі, то місце не може бути порожнім - його займає зло.
Бесіду вів МИХАЙЛО ОЛЕКСІЙОВИЧ ДМИТРУК.
Немає коментарів:
Дописати коментар